01 November 2010

Guitar ♥


Hey guys :) Hm baru lepas tengok cite 2012 . Seriously tahpape -.- Lepas kiamat boleh pulak deorang selamat . Like , WTH ? Uhh tak kesah lah . Btw , kawan aku , aiman asyraf , also known as EMON ACAP nak kasi pinjam buku guitar dia , yeayy ! Thank you so much mon . Kau tahu tahu je kan aku nak sgt belajar main guitar . Uhh haritu aku try hafal chord dia , hm memang SENANG lah kann =..=' Grr susah lah ! Hm , mon cakap kalau dah expert tahun depan nnt pulangkan balik buku tu . Okay mon ! :) Dia ckp masa first first dia nak belajar tu , macam macam buku guitar lah dia beli . And now , dia pun da expert , and dia pun tak guna dah buku buku dia tu . So , dia nk kasi aku pinjam buku guitar dia tu , HAPPY OVER THE MOON bhaii . HAHA :DD Okay lah , mata sudah berat , kang tertidur pulak aku depan lappy ni :) Toodles !

GOODNITE

No comments:

Post a Comment