10 November 2010

HAHA :D

Adakah "HAHA :D" boleh diterima sebagai tajuk ? Hahh whatever laa :P Okay , esok sekolahh and YEAYY :) Esok nak bawak fon ke tak huh ? Takut laa , tp aku bawak gitar g skola tak takut pulak =.= Bawak je laa , HAFIDZ ckp kalau aku bawak , dia pun bawak . Hm , kawan kawan yg lain pun nak bawak , so bawak lah kan ? Okay , AKU BAWAK . Cehh ayat XD Cara cakap mcm penting sgt , haha . Handphone je punn , haih -.- Esok HAFIDZ ckp kalau dia nak pergi main bola ke nnt , dia suruh aku pegang kan HANDPHONE dia . Aku pun dengan muka yg bersinar sinar je ckp , OKAYY :D . HAHA , and then aku ckp laa , tak takut ke kalau kalau aku check phone dia nnt , dia ckp , NOPE . Whoahh , i really really really lovee him laa . Tak sabar esok , nak jumpa dia . Dah 2 minggu aku tak jumpa dia oh , mana tak rindu ? Hohh :P


Eh , im HUNGRAYYY , watafakk . TOODLES .

No comments:

Post a Comment