19 November 2010

Happy eid adha :)

Assalamualaikum :)
Wahh , tak jawab dosa . Hee :D Oh , happy eid adha guys , dah terlambat ke ? Belum lg kan ? Alaa , who cares aitee ? Hm , raya haji tahun nie biasa biasa je , rasa lain sikit sebab biasa sambut kat KL , tp kali ni sambut dekat kampung , and yeah , mulamula ingat meriah lah sikit bila sambut kat sana , hm tak pun act . Sama je dengan KL , bangun tidur , mandi , makann , then dengar takbir raya . Ohh what a day ! Bosan gila kat kampung oh , takda benda nak buat . Nak tengok cerita guna laptop , tak boleh sebab semua plug penuhh . Ayo -_______-

No comments:

Post a Comment