19 November 2010

Me and Him , aw aww

Is : Hi :)
Me : Hi back :)
Is : Bye :)
Me : ?
        Bye
Is : Hi :)
Me : Hm -.- You sakit ke ?
Is : Hahaha bosan lah , xtahu nak buat apa
     -.-
Me : Bosan eh ? -.-
Is : Yup
Me : Td you sekejap hye sekejap bye , mcm tak betul
        Ayo -______-
Is : ?
Me : Apa ?
Is : Takda apa , buah kelapa jatuh atas kepala you
     Hehehehe'
Me : -.-
Is : Best pulak usik you
Me : Huh , nnt i usik you baru tahu
Is : HAHA usik laa syg
Me : Jap , nak usik apa eh , haha . Lain kali lah i usik you
Is : HAHAHAHA :D
Me : Heh , tak amek result kat sekolah td ?
Is : Tak punn , huhuhu
Me : LOL , sama laa , malas nak pergi skola
Is : HAHA betulbetul 
      Mama you tak amik kan ke ?
      Ayah you ke ?
Me : Deorang mana ada masa ,
Is : HAHA sama , sepp !
Me : Taknak sepp :P
Is : Alaa , huhuhu
Me : ......
Is : Apa ?
Me : Apaaa ?
Is : Huhuh apaa ?
Me : Apaaa ? -.-
Is : Nak apa ?
Me : Takda apaaa ? Hoh -_____-
Is : HAHAHA best lah usik u syg ,
Me : Best ? :P
Is : Heh , dah makan ?
Me : Dah , makan aiskrim je laa .
Is : I nak makan you bolehh ?
Me : Nnt you jd gemuk , so takbolehh . HAHA
Is : HAHA taknak laa kalau mcmtu
Me : Hee takut ! :P
Is : Eh i nak off laa , byebye
Me : Oh okay , byebye
Is : Love youuuu
Me : Love you too .

*OFFLINEEE

HAHA part yg NAK APAA , APAA semua tuh yg tak boleh blaa oh . Sakit kepala chat dengan dia , hoho !

No comments:

Post a Comment