07 November 2010

Okay , im bored .

Hello guys , bosan gila petang ni . Taktahu nak buad pa oh , haih -.- Onlinee je lah kan , nak buad pa lg . Okay , esok sekolah , weee :D Tak sabar oh , sbb esok kawan aku nak bawak laptop kat sekola , nak tengok cerita korea ramai ramai kat KH lab . Hee . Cant wait for tomorrow :) And ya , tak sabar jugak nak sound ada sorang bapok kat skola ni , wee . Siap kau bapok :) Aku sound kau habis habisan , lantak p ah dia nak ngadu kat cikgu pun . Bodohh , bapok sejati kann XD Chiao , byebye !

No comments:

Post a Comment