08 December 2010

Hari ketiga and keempat :)

Hohh penatnya minggu ni , balik drpd tuisyen , then singgah mana mana jap sbb nak makan , amek mama , then tidur , krohh krrohh , huahua :D Benda yg sama je setiap hari , (dalam minggu ni je) Ayo , btw sorry semalam aku tak update blog untuk hari yg ketiga , aku penat , kesian ken ? :'( Hm , hari ketiga biasa biasa je , takda benda nk cerita kan pun . Hm , hari keempat fulak , jgn ckp lah , byk benda nk kena hafal ! Pastu faci nak scan sorang sorang kat depan , siap kena nyanyi lagi , and kena buat gaya lagi , whoahh menakutkann gila . Nasib aku hafal , itu pun tergagap gagap , huhu . And tadi kakak rara demam , so dia tak dpt masuk kelas , pastu ada sorang abg ni , nama abg tu hazri kot , dia gnti kak rara , uhhhh dia tu menjengkelkan sungguh ! Seriously , kitorang semua tak suka diaaa , kitorang nak kakak rara cepat sembuh sbb taknak abg hazri ganti . Dia tu suka buat lawak bodoh -,-' Tapi aku gelak jugak , puihh :P Okay , ni saja kot , mata ngntuk dah ni , gudnyte peeps , byee .

No comments:

Post a Comment