15 December 2010

Mukhriz yusri

HOHO , korang nampak tak budak laki kat atas ni ? Okay , say hello to him :) Nama dia , mukhriz yusri . Umur dia 18 ke 17 , haha lupa do . Sorry mukh xD Hm , dia ni kawan abg aku . Tp rapat ngn aku , tak rapat pun dgn abg aku . Know what , dia ni kan kejam gilaa . HAHA sebab dia selalu sgt usik aku . Takpa mukh , nanti dini usik mukh balik -,- Hoho yg aku suka bila kitorang bergayut malam malam . HAHA bodoh je . Merepek je kerja kalau dah taktahu nk ckp apa kan mukh ? Tapi best . Macam semalam en , dia call aku . Aku angkat la , then dia tanya la dini sihat ke , dah makan ke , tgh buat apa , and blablabla . Aku pun jawab je laa , bila dia dh tanya semua benda , dia diamm . Pastu aku ckp la , aku nk letak , then dia ckp , lekk luu . HAHA dia taknak aku letak --' Siot je , menghabis kan credit dia je kan ? Bila aku ckp mcm tu , dia ckp takpa . Haih --' Pastu kan , dia ckp kat aku first day skola nnt dia nak dtg SETIABUDI , mukh ni ex student SETIABUDI -,-' Haishh , dia ckp nanti dia nak cari aku , then aku ckp la , aku nak lari , dia ckp , dia nak kejar aku . HAHAHA bodohh je :P Main kejar kejar pulak xD Pastu aku ckp aku nak menyorok belakang is , then dia ckp dia tak kisah . Mukh gilaa , haha
Okayy , budak comel yg kat atas ni pulak , YANA HERMIES :) Act nama sebenar dia diyanna athirah . Comel kan dia ? HAHA kawan aku sampai mati , syg kau do . Tahun depan kita form 3 kan ? Dah besar , jangan lupa masuk kelas 3F sial ! HAHA . Btw , aku letak gambar dia ni ada sebab . Haritu mukhriz tanya kat yana , aku ni orang yg mcm mana , yana ckp lah aku ni pemalu . Memang aku pemalu pun , pastu en . Mukh terus call aku , dia usik aku . Ahh , kejammm do mukh ni . Mentang mentang aku ni pemalu , suka hati dia je nak usik aku . Grr --'

P/S : Aku and yana kira adik beradik , sebab mukh dah list kitorang dua jadi anak dia . HAHA , bapakkuu

No comments:

Post a Comment