29 December 2010

Oh saya kena tag .

Nama anda dalam IC/Surat beranak : Nur adini bt mohamed sohaimi , pendek jee .

Letak sekeping gambar anda suka (lebih pun tak mengapa) :
*cool :)

Buat satu perenggan KENAPA ANDA BERBLOGGING :
 Oh mampus aku xD Okay , aku suka sebab dapat kutuk orang , dapat luahkan perasaan , er dapat tuu and dapat nie , okay dah :P

Kenapa anda FOLLOW blog BELLA ni ?
 Sukahati aku la nak follow blog sesiapa pun kan kan , aha . Sebab cerita dia best best , wuuu :)

Pendapat anda tentang BELLA ?
 Okay , dia lawa gilagilagila lah lawa . Suka rambut dia , budak baik , tak naughty (cehh mcm rapat) ==' Er thats all .

Wajib tag 10 orang rakan anda :
 *haishh -.-

1.  engkau
2.  kau
3.  kamu
4.  awak
5.  you
6.  you
7.  you
8.  you
9.  you
10. you 

P/S : tukar nama BELLA to my name , thank you :P

No comments:

Post a Comment