28 December 2010

P I N D A H , wtf .

Aku dipaksa oleh parents aku untuk berpindah ke sekolah yg lebih MENARIK lagi untuk aku -.- Menarik lah sgt kan ! Okay aku diberi pilihan nak sekolah mana , haih . Mama tanya tadi , 

Mama : Kakak , nak sekolah dekat terengganu tak ? Sekolah dengan maklong .
Me : Wheeeeeet ? Terengganu ? Jauh laa -.-
Mama : Alah apa salahnya , dh lah kakak nak pmr tahun depan , sekolah maklong kan bagus
Me : Taknak taknak taknak taknak 
Mama : Yelah .

Okay , itu perbualan antara aku and mama aku , hm . Pindah terengganu ? Hell no -.- Aku sudah tolak awal awal lagi tauu . Jauh bhaii , terengganu tu . Hm , mama ckp kalau taknak terengganu , pergi sekolah dekat hillcrest , gombak . Or , smk kepong FRIM or sekolah dekat melawati , *taktahu nama skola apa . Haduihh , pening kepala . Taktahu nak pilih yg mana satu , hm . 

Kesian dekat is , baru td aku text dia , aku cakap aku nak pindah . Terkejut dia , haha terus call aku . Tapi aku tak jawab sebab tak perasan sebab fon saya di dalam mod silent . Oh saya sgt suka buat fon saya di dalam  mod silent , apa aku merepek ni -.-

Duhh , apalah reaksi kawan aku nnt bila dia dpt tahu aku pindah , diorang taktahu lg aku pindah sebab ada wake up call kat sekolah , pukul berapa entah baru habis , hurm :( Kita tunguuuu .

No comments:

Post a Comment