06 December 2010

Second dayy :)

Hello , hmm :) Yeah sambungann from entry semalam :) Second dayy , boleh lahh . Kinda boring -,-' Hm harini kitorang tukar fasilitator , ada dua fasilitator jaga kelas form 2 , yeayy ! HAHA , perempuan pulak tu , hihi . I likee , kalau lelaki , aku tak suka sgt . Hm , nama fasilitator tuu , kak rara and kak ekin , diorang adk beradik kot ! And and deorang lawa gilaa :') Baya abg abg aku je umur deorang , hehe . Td belajar mcm biasa lah , first dia ajar kitorang mantera MOKHDAR , hoh susah nak mampus ! Hm then belajar gabungan and alternatif , aku tahu korang taktahu apa bnda yg aku ckpkan ni , so korang buatbuat faham je la :P Angguk kan je kepala korang bila baca entry ni , jgn buat muka berkerut pulak , sepak lajulaju kang , haha . Know what , ada budak lelaki handsome doh dalam kelas aku tuu , haduhh tergoda aku , tahan nafsu adini . Ngahahaha , ish tak baik aku ni , is marah nnt xD Huhh budak laki kat kelas aku tu kenn , suka gila usik budak perempuan ,. benci gila , rasa cm nak tampar je sorang sorang , wahh ganas . Haha serious dohh , hoh -,- Gedik mengalahkan perempuan dohh . Tadi fasi kasi kerja rumah , bapak banyak ! Satu page bhaii , mesti dalam hati korang ckp , ek elehh sikit je tuuu , kan kan ? Haaa :P Banyak dohh even satu page , latihan dia , tukarkan nombor yg diberi jd perkataan yg sepatutnya , gilo xD Kakak rara and kakak ekin ! Kitorang belum expert lg lah nak tukar tukar ni , baca mantera dia pun tergagap gagap lg , hoho . Tahu tak , fasi fasi yg ada kat situ semua ckp bhs nombor , jealous akuu , muahaha . Bila ah nk expert kenn , gee . Okay lah , thats all for today , byee guys .

P/S : Esok kena nyanyi depan kelas , er -,-

No comments:

Post a Comment