26 January 2011

Bandingan .

Okay , baru aku perasan . Sejak aku masuk sekolah kerajaan , banyak gila lah homework weyy . Vavi tahulah nak PMR tahun ni kan -,- Dulu time sekolah SB , homework sikit gila . Rasa rasa macam sebulan , berapa kali je kitorang buat homework , eh ke aku yang tak siapkan ? :P 

Eh tak tak , betullah . Time sekolah SB dulu , setiap malam mesti onlinee . Kalau ada kerja pun , sikit je lah . Ataupun buat pagi pagi , sebelum pergi sekolah , haha bodoh buat last-minute . Tapi seriously wa cakap lu , sejak aku masuk sekolah kerajaan , homework banyak gila , sampai nak mampus lah . Setiap malam je mesti kena buat homework . Ada je homework yang cikgu kasi , banyak pulak tu . Weyyy tak tahan tak tahan .

Tapi bila difikirkan balik , takpalah kan , untuk berapa bulan je kita busy busy ni semua , after PMR tu tuu , apa lagi kann ? Apa lagi kann ? Apa lagi kan kannn ? Muahaha tak sabar aihh . Yelahtu tak sabar adini , menipu je kerja kau kan ? Padahal nervous memanjang taknak PMR , muehehe . Eh takboleh ke nak skip PMR ? Hahh tak boleh ke hah ? Hahh ? Okay aku tahu korang mesti rasa cam nak sekeh kepala aku kan ? Baiklah sila kannn -,-
Tak tak , apa aku merepek ni , aihh . Kerja sekolah punyalah belambak sempat lg aku update blog , haish . Ciri ciri pelajar cemerlang ye :) Contohilah saya kalau tak keberatan , kahkahkah . Ew hodohnya gelak -,-

Enough adinoo , haih . Gtg , homework banyak woo :O 9A dalam genggaman , yesh yesh :D 

Toodless .

No comments:

Post a Comment