02 January 2011

O EM JEE .

Buh-bye 2010 , well hello 2011 ! Selamat datang do , cehh cakap sorang sorang , eh sukahati lah :) Woahh dekat FB banyak gila status pasal new year , aku faham . Diorang excited sgt sampai nak post status new year banyak kali , sabar kalian semua , jangan menggila do . Ecehh cakap org , padahal aku pun sama , status aku balik balik pasal new year , ngahaha . Excited doh , oh bukann , terlebih excited .

Er , SAYA DAH BESAR ! Dah limebelastahun dah , oh tidak , aku dah jadi PMR candidates ! Haihh , kena rajin sikit lah tahun ni , kan kan . Takboleh online lama lama dah , takboleh lepak lepak selalu dah , takboleh nak gedik gedik dah =.= Takpee , demi DSLR yg dah laaaaaaaaaaaama aku nak , jyeahhh , kena berusaha lebih shikit . Haritu kan kan , mama ada cakap ''kalau you dapat 5A dalam PMR , mama kasi apa apa je yg you nak'' . Like OMG ! Mata aku dah bersinar sinar dah time tu , aku pun kata , ''okay mama'' :D

Untuk kawan kawan aku yg aku syg sangat sangat :') Korang jangan naughty naughty tau bukak sekolah nnt , study hard weh . Kita dah besar kan kan , bukan budak kecil lagi , dahlah PMR tahun ni , wek wek :P Hm untuk mukhriz yusri pulak , kah kah kah , padan muka mukh , takdapat nk cari dini dekat sekolah esok . Dini pindah sekolah la :D

Esok dah start sekolah dahh , hm , byebye SETIABUDI , hello NEW SCHOOL *taktahu lagi sekolah mana . Wuuu sedih gila kena pindah sekolah , tak dapat jumpe dah makcik kantin yg jual buah dekat tangga kantin belakang yg comel comel plus pendek pendek tuu . And and , tak dapat jumpe makcik makcik cleaner yg selalu pakai make-up tebal tebal tak kira la cleaner bahagian kelas / kantin / tandas . Dan tidak lupe juge , saya akan rindu dekat kakak kakak dan abg abg yg jual minuman , dan makanan . And last but not least , my bffs . Iloveguysdamnmuch !

Im gonna miss you guys wehh ! Korang jangan lupe aku tauuu , sebab aku takkan lupe dekat korang . Esok petang aku datang SB , kita lepak okayyyy <3

No comments:

Post a Comment