01 February 2011

Bunga api weh , bunga api !

Eh tadi aku ada dengar bunga api masa aku mengaji tadi (cehh) . Dung dang dung dang tak henti henti , nak mengaji pun tak senang , lepastu dengar cina sebelah gossip , ala diorang gossip dlm bahasa dia lah . Alahai auntyy , suara tu takboleh kuat lagii kee hah ? Saya bukan apa , tak marah punn , bengang aje .

Oh btw , happy chap goh meh lah aunty yee . Aku taktahu lah apa maksud happy chap goh meh tu . Aku ambil dari iklan POST ME je , hahahaha . Er maksud dia sama mcm gong xii fa chai lah kut ? Aku takut maksud dia lain je , haha . Ahh tak kisah lah xD

Okay sekolah dah cuti , and yeayyyyyy ! Cuti pun akhirnya , ala tapi takboleh nak yeay sgt lah adini , homework belambak weh , and haritu teacher ada bgtahu , after cuti raya cina je , sekolah mulakan OPERASI GEMILANG ! Okay aku taktahu menatang apa tu , tapi yang aku tahu , benda alah ni macam tuition lah jugak , alahaii , PMR oh PMR . Tak sangka aku form 3 tahun ni :O

Kay lah , nak buat homework , cehh rajin gila kau adini , padahal nak pergi main guitar , shial je menipu orang , hehh byebye lah :)

No comments:

Post a Comment