11 February 2011

Jeng jeng jeng .

Cehh tajuk , tengok tu tengok tu , nak yang suspen je , hihih . Wtv lah kann , tajuk je pun en en ? Okay enough . Hm yang pasal nak drop subject arabic ke tak tu , haihh taktahu lah nk kata apa , nak cerita kat sini pun mcm pening gila babi . Sebab kan sebab kan , taktahu nak start dari mana , hish .

So rasanya takpayah lah kan nak tulis pasal drop subject tu semua ? Memeningkan kepala otak kau je wa cakap lu . Aku yang tukang type ni pun macam nak pengsan fikir ayat , gugur rambut ni . Dengan bulu bulu ketiak sekali gugur , okay sila geli , eeew . Dah dah , takpayah nk geli sgt lah kan .

Ish tengah sedih ni , rindu dekat kawan kawan sekolah SETIABUDI dulu , ya allah :( Bila lah kita nak jumpa jumpa lagi hah korang ? Bila lah lagi kita nak gedik gedik sama lagi hah korang ? Semua busy dengan life masing masing . Ececehh cakap mcm semua dah ada kerjaya masing masing , hihi . Tak tak , maksud aku semua busy sebab study okay . Tahun ni kan , PMR . 

Okay back to the story , sumpah do aku rindu kelas aku tahun lepas . Banyak do kerja gila yang budak kelas 2K tahun lepas selalu buat . Bila teringat balik , i was like , ya allah rindunya kat diorang . Ingat lagi do , time subject mathematics je , semua lari taknak masuk kelas . Ponteng kelas maths , hahaha . Then kelas 2K , aircond selalu rosak . Hihi . Lepastu , time puasa main kejar-kejar (boys only) . Pastu apa lagi eh , hahh ada satu hari tu , ada burung sesat masuk dalam kelas 2K tu , duk bertenggek atas air-cond . Amboi sedap je burung tu , dah lah 2 ekor . Time nak tangkap burung tu , budak laki tergelak gelak je oh , yang perempuan pulak menjerit jerit . HAHA . 

Aduihai takboleh nak bgtahu lagi dah , nak keluar air mata oh bila teringat kan balik . Hm sampai sini sajalah warkah saya untuk hari ni , haha ayat tidak boleh belah , okay lah bye . 

*p/s : Siapa penolong kelas 2K tahun lepas ? Jeng jeng jeng , siapa siapa ? ADINI BT SOHAIMI lahh :) Wahh bangga , hehe

No comments:

Post a Comment