27 March 2011

Best day ever!

Hey assalamualaikum.

I just got back from wangsa walk mall. Ahh effing tired. Okay dengar sini, sports day was awesome! Pagi td aku pergi stadium UIA, setiabudi ada buat hari sukan. Aku pergi sorang sorang je, ish T.T Kawan yang lain semua taknak datang haihh. Sampai sampai je kat sana, aku tengok persatuan unit beruniform tengah marching, dalam hati kata 'phew nasib baik rumah merah belum start lagi'. Sebabnya nak tengok isabella kring kring menari. Cewahh. 

Lepas persatuan unit beruniform dah selesai bagi tabik hormat apa semua, rumah merah pula punya turn untuk berkawad. Haha time ni aku excited gila. Mata aku mula la cari mana lahh satu isabella ni sebab tengok muka muka pelajar yang ada kat sana semua sebijik je. Ahh tak kira la kan, tengok je. Style gila la diorang punya formation. Lepastu bagi tabik dekat tetamu VIP apa semua, tibalah rumah biru then hijau then kuning. Ahh apa ni kuningg, tak style lansung. Ish ish.

Lepastukan, tengah syok tengok diorang kawad kan, tiba tiba ada sorang aunty ni tanya aku ni student kat sini ke. Then aku angguk lah, cewah ex student sudah ler, hehe. Lepastu dia tanya aku punya rumah sukan apa, aku ckp lah rumah kuning. Then dia mintak tolong kat aku, dia suruh hantar makanan makanan yang dia buat ni ke bahagian rumah kuning. Apa lagi, aku mintak la tolong isabella. Lepastu dah taktahu nak buat apa. Lepak lepak jap dekat stadium tu tengok my friend, YANA HERMIES lari. Dia masuk lari berapa ratus meter entah. Haih dia ni, laju gilaaa dia berlari doh. Semua pertandingan yang ada kena mengena dengan berlari berlari ni semua, mesti dia menang. Tadi pun dia menang, TAHNIAH wey :D

Okay then, tibatiba isabella call, dia kata nak lepak dengan aku, aku pun okay jelah kan :D Hehe dekat tempat duduk kitorang tu, ada sorang baby girl ni, comeeeeel gila. Dia asyik pandang je dekat is. Amboi baby girl, dah terpikat dekat is ke. Hahaha is comel sangat kut, that's why baby girl tu asyik pandang je dekat is x) Seriously baby girl tu comel. Lupa pula nak tangkap gambar dia. Adoi then dah puas bersorak dekat tempat yg kitorang lepak tu, aku dengan is turun la bawah. Ingat nak beli makanan tapi tetiba tak jadi. Sebab tetiba tak lapar hihi.

Apalagi, lepak je laa dekat luar stadium tu dengan isabella kring kring. Hihi maluuuuu nyah. Kawan kawan dia tak habis habis usik kitorang. Haa lagi lagi syawal. Tak habis habis dengan ANIDI dia. Hahah my new name :D Tadi borak mcm mcm dengan is, yelah dah lama tak jumpa kan. Lepastu jumpa kak nisa and kak azureen, hee then jumpa adik erin. Oamjay i miss them!

Uishh, know what, tadi nampak abang kantin yang chubby tu pun main skate! Cayalaaa bro! HAHA style gila do dia buat skill apa tah tadi. Hihi wa salute lu bro! Then tibatiba rasa mcm nak tengok is buat skill dengan skateboard dia tu, mula mula dia tknak. Ecehhh malu malu. Haha last last buat jugak. Camera dah standby apa semua, dia pun buat lah. Hm okaylah jugak. Aku taktahu dia buat skill apa. Aku main tepuk je -,- Hakhakhak. Amboii, gelak. 

Okay dah, lepastu borak borak dengan member member yang lain apa semua, then balik. Ahh rugi pulak balik cepat :( Ni yang nak emo ni. Kay tetiba, heh xD


Abang kantin buat skill dia, skill mende tah, haha. Caya lah bro!


Haaa dating ka apa ni, hahaha. My boypreng i lahv yuu


Alololo comeeeel je maskot rumah biru ni. Nak signnnnn


Nak tumpangg.



Go yana hermies gooooo! Laju lagi laju lagi! Dia menang :)


Eceh eceh :D

**gambar gambar di atas semua not from my camera, aku cilok dekat album afiq and mizi, muehehe**

No comments:

Post a Comment