22 March 2011

Danggg!

Okay hye, tengah happy nie. Tengah happy nie. Hihi tadi Sir Khalid bagi keputusan paper english, alhamdulillah aku highest. Yeay me. Muehehe, oh btw ahad ni sekolah lama aku, ceh ceh sedih dengar perkataan sekolah lama tu. Hm, taknak emo taknak emo. Tetiba, okay sambung. Ahad ni SETIABUDI SECONDARY ada buat hari sukan. First ingat taknak ah datang, nanti aku sorang sorang dekat sana takda teman T_T

Tapi, my isabell kring kring suruh datang jugak. Haa datang jelah. Nanti dia mengamuk :P Nak tengok dia menari time dia kawad, cehh cehh menari robot pulak tu, katanyee. Okay, ni yang buat aku eksaited nak tengok dia ni. Papepun, good luck ah hari ahad nnt isabell kring kring, i lap yuuu forever wey muah muah. Hihihi, 

Okay tiba tiba speechless.

Kbaii.

P/S: baru lepas otp dengan dia, atototo suara diaaa, ahh.

No comments:

Post a Comment