13 March 2011

i dont give a damn lah shitto .

Well , dekat sekolah baru aku tu ada sorang makhluk tuhan yang suka sangat kutuk aku . Aku taktahu siape makhluk tuhan yang suka kutuk aku ni . Aku cuma tahu dia perempuan , okay . Masalah betul lah makhluk tuhan ni . I dont know kenapa dia benci aku . Dia cerita kat semua orang yang aku ni dulu gedik , blablabla . Oh really ? Dont act like you know me bitch ! Entah siapa kau pun aku taktahu lah . Haih , aku taktahu lah apa masalah kau dengan aku , aku taktahu apa aku dah buat kat kau sampai kau nak kutuk aku sampai mcm tu sekali . Bodoh , pergi mampus lah kalau aku gedik ke apa ke , kesah pulak kau kan ? Haih , kutuk depan depan lah wey . Nampak sangat kau tu pengecut lah . Fuck off -,- Tunjukkan lah muka kau tu kan , nak tahu jugak kau tu siapa . Kutuk mcm dah kenal aku sangat . Muthafucka

No comments:

Post a Comment