07 April 2011

Macha fewwit.


Kay hye and assalamualaikum semua. Ecehh tengok sikit gambar, shy shy cat pulak siap main tutup tutup mulut konon kononnya nak jadi alim lah ni macam orang arab kat UIA tuu. Ceh cehh, haha sekali pandang lawa pulok aku tengok. Ehemm kay perasantan dah dia ni, tapi dua kali pandang kau nk cakap apa? Kbaii.

Tadi kan tadi kan, aku makan nasi briyani. Ahh lazat, dah dua hari makan nasi briyani. Takpa ke do? Tak gemuk ke do? Risau risau risau! Hok oloh gedik. Aku taknak jd barbie, aku taknak jd barbie. *gedik je, barbie. gedik je, barbie. 

Emm aku nak cakap apa td, lupa dah. Haaa banyak sgt merepek, lupa dah apa aku nk ckp. Haa ingat dah, ye ye. This saturday, senior saya di setiabudi, kak erra adakan party di restoran apa entah dekat klcc sempena hari jadinya yang ke 17, fewwit kak erra dah tua. Haha, isabella ajak pergi. Aku taknak, act bukan taknak but takboleh. Kau faham? Okay, im sorry isabella kring kring, sabtu ni i packed gila ya know, dengan tuition nya lagi, cocu nya lagi, alahai sebuknya anak dara encik sohaimi ni sorang, pheww. 

And lupa pulak, lagi satu agenda aku dgn kwn kwn aku hari sabtu ni, nak practise main guitar, dah lama aku tak sentuh guitar aku weh, ohoii. Rindunya kat si hitammmm tu. Tadi aku bersih bersihkan dia sikit, bg dia nampak kilat. Thenn, aku nak ingat goreng dia. Tapi memandangkan aku tak pro lagi kan, esok lusa ler baru aku goreng, hikhokhikhok >..<

Okay dah dah, over gila, haaa nk ckp apa lagi? kbaii. hihi

No comments:

Post a Comment