26 April 2011

Hell yeah.

Hey there :> As you all know, im single now. Ah kau, jangan tanya kenapa. Aku malas nak jawab, ceh mcm lah ada orang nak tahu padini. Kay kay fine. Cabut bulu kaki karang, eh tetiba. Hm, but im kinda miss him lah. Untuk is, im really sorry kay. I didnt mean to hurt your feelings. Im really and deeply sorry. I hope you forgive me and i also hope that our relation would be the same like it used to be. Walaupun kita dah clash, but kita still kawan kan? Kawan rapat kan? BESTFRIEND FOREVER k

Hm, thanks untuk semua is. Thanks! Thanks kasi rantai couple masa birthday i dulu. I akan simpan :) Thanks layan kerenah i selama kita couple ni. Thanks sbb layan i dengan baik. Thanks sbb tak pernah marah i. Thanks again! Ahh ni yang mula nak emo ni, dah dah taknak emo. Watlekkk adini.

Klahbaii. Kang tak pasal pasal buat drama air mata kat sini free free je. Ahh mcm nur kasih, hihi tetiba do. K byee.



I love you, buttt as a friend ja :) * Ahh nampaknya ramai tak suka kita clash, why laa. Diorang buat i rasa bersalah dekat you. *Sigh -,-

No comments:

Post a Comment