04 May 2011

Title-less.

Ahh finally, dapat jugak update blog. Internet lembs gils ya rabbi. Wataktahan dah, watakbolehtahan dah, watafak. Ninoninoninonino (ambulance) booom. K ada banyak benda nak cerita ni. First, nak tanya. Rindu aku tak? Rindu tak wey? K finee, tak rindu. Weh, aku nak start cerita ni. Dah diam. Ya allah bunyi ambulance tak stop lagi. Kau tolonglah bagi laluan.

Tetiba. Ehem salam and hye Sejak dua menjak ni aku sakit lutut lah :/ Haritu, aku ada terbaca paper apa entah, pasal sakit lutut wtv. Doctor tu kata orang yang selalu sakit lutut ni kebiasaannya berumur 45 tahun dan ke atas. And i was like 0.o OFW.

Sooo yeah, minggu ni aku macam pelarian. Act aku nak larikan diri daripada DIA. Tadi masa nak pergi library dia ada dekat depan toilet lelaki, ahh time tu aku dah gelabah tahap unta. Alamak kitew segan lah tadi hee. Tapi tadi kan, ada orang kata aku dating dengan dia. Wtf? Tetiba kata aku dating dengan dia pahall, jumpa dia pun tak. Giloo nate beruk ni. Jealous much huh?

Uhh k k, i have to go now. Ada tuition lah lepasni. Waduhhh, tahulaah minggu depan midyear. Baiii.

No comments:

Post a Comment