10 June 2011

09062011

Hye semalam birthday abg saya. Happy birthday happy birthday. Kesian dia, takdapek apo apo hadiah pung dari aku. Tapi aku tahu dio dapek hadiah dari kengkawan dio. Pehhh loghat negeri aku, (Y)


Yang tenga melompek katok tuu, abg akuu. Namo dio, ADHWA HAKIM. Kekadang eden tak percayo nama dia ada HAKIM kat belakang. Kihkihkih. K dah, penat den nak fikir ayat seterusnya dalam nogori apa. K sambung, family aku panggil dia Awa, kekadang aku panggil dia Tawa sebab dia selalu panggil aku Koni. Watafak. Kengkawan dia yang lain panggil dia Awa. Kalau ada orang panggil dia Hakim, aku gelak do. Bos dia panggil dia Hakim. Hehehehehehehehehehehehehehe.

Dia ni annoying sikit. Dia suka nyanyi lagu Usop Wilcha, HAPPY BIRTHDAY TO ME tuu. Pastu dia suka buat tangan Usop tu. Aku rasa mcm nak tampar je muka dia bila dia buat mcm tu. Tapi aku takut aku kena tampar balik. Huihhh :> Aku suka bila tengok Blackberry dia jatuh. Padan muka. Muka dia banyak jerawat (adik dia ni pun). Pastu dia perasan dia ni handsome, eee >....<.

Pukul 12 lebih semalam, aku text dia. Aku ckp mcm ni:


"Happy birthday to you, you were born in the zoo, 
like a monkey and kangaroo, happy birthday to you. Have a blast tawa! Mwahahaha"

Pastu nak tahu dia reply apa, hm sadis tauuu:

"Beng0ng akak gile. Haha....thnx!"

Apa salah aku? Sobs, tak pasal pasal kena bengong dengan gila T.T

Ohh btw, semalam aku dapat free call from maxis sebab sim card aku ni guna number IC dia. Terkejut jugak aku, tetiba maxis hantar mesej, SELAMAT HARI JADI! NIKMATI PANGGILAN PERCUMA (MAXIS KE MAXIS) PADA 9/6/2011 =.=  Mwahahahahahahahahahahhahaha *evil laugh lah kononnya. Okbye :-*

No comments:

Post a Comment