21 June 2011

K.

Hello, aku tak sentap dengan siapa siapa pun. Tak tak.

Entry yang aku sentap dengan tuu tuu dah delete, ahh taknak cari gaduh dengan dia. Hello, siapa yang cari gaduh dulu sebenarnya? Haa ni yang nak maghah ni. K enough is enough. Alhamdulillah dengan izin-Nya, siap jugak folio geografi and sejarah. Ahhh mcm asdfghjkl -.- Thanks mama, tolong buat folio sejarah. Muehehehe mama yang gelabah lebih. Anak dia ilekkk ilekkk je :-P

Hm, ada orang kata aku dah chubby. Dia kata aku dah gemuk sikit. Aku pergi mana mana pun dia ejek 'dini gemuk dini gemuk' Siaaaaal kau Amirul mata sepet cexgu moy. Haa amekaw. Sampai kat science lab pun dia ejek aku. Tapi takpa, nasib baik ada orang back up aku. Yeahmmehh xD Naem kata aku tak gemuk pun. Kalau nak dibandingkan aku dengan Mazliana bt. Hj Nordin tu memanglah. Dia memang kurus. Takpa kau Amirul. Aku bahan kau dalam kelas satgi.

Jadi, esok ada sesi fotografi. Cikgu cakap kena bertugas. Cikgu suruh ketua Gemersik yang buat jadual bertugas. Tak puas hati dengan abang ketua Gemersik. Nama saya mana bro? Nama saya mana?! Ksentap. Eeeee, tak puah hati aku. Dah semangat nak bertugas ni, tengok tengok nama aku tarak. Takpa takpa, mcm ni en abang dengan junior. Sentap ni.

*harap-harap cinta orang tu tak beralih arah, harharhar. okbaiii.

No comments:

Post a Comment