31 July 2011

Puasa datang lagi


Assalamualaikum. Esok puasa ya ya ya aku tahu. Esok sekolah cuti ya ya ya aku tahu. Eh, sekolah aku tak cuti, hm. Oh, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak to all muslims. Nyah kau Syaitan dari hidup aku, muahahaha.

Hello August, well my July didn't start of so well. And probably for some people as well. Anyways, byebye July. Adik's birthday is coming up. Im currently with no idea of what to present to him as a birthday gift. Dayyum, i suck.

Btw, semalam shopping dengan mama, ehem baju kena beli ready-made punya sebab mama kata kalau tempah sekarang pun orang dah tak terima, ya ya ya anakmu tahu. So, i decide nak pakai jubah raya kali ni, haha hell yeah.

"Mama, kakak nak jubah, nak baju kurung baru, nak jam baru, nak kasut baru, nak shawl baru, nak beg baru, nak cincin baru, blablabla baru"

Semua nak baru gamaknya, takboleh jadi Adini. Tahan nafsu, jyeahhh.

Kbaii

No comments:

Post a Comment