25 August 2011

Mangsa PMR macam gila.


Title berlagak macam gangster kan padahal gangster tahi unta muu hihi. Its been a while since the last time i posted something here. Ohh i really do miss blogging! Like seriously. Internet coverage lembab giloo. Ni pun ayah terminate broadband maxis and apply for UNIFI. Bukit Permata baru dapat line coverage untuk UNIFI, yeah maan.

Im not feeling well actually, there's something wrong with my stomach. Senggugut lah ni, lelaki taktahu apa apa diam muahaha. Malasnya nak kena ganti nanti hm. What to dooo. Nasib perempuan. Okay, raya lagi berapa hari lagi and heck yeah aku tak sabar gilo. Nak kelik kampung, dok sabar weyy. Nampaknya slang Kelantan plus Terengganu dah keluar dah sikit.

Sooo today paper KHB, then habisss then Merdeka then raya! Harith kata, and hello PMR. Dangg, asyik lupa aku ni mangsa PMR. Eh, my birthday! 11 sept, ingat jangan lupa ya harhar nak hadiah cincin baruuu comel bentuk elmo boleh? Okay okay enough said, byeee. Title mcm takda kena mengena, hanya luahan perasaan sebagai mangsa PMR kbye xD


1 comment: