01 August 2011

Raya dan PMR

Eksaited nya saya, ahh memang saya takdapat nafikan nafsu raya semakin membuak-buak. Macam setiap malam ah kan selalu fikir fikir em raya ni lambat lagi ke padahal satu hari berpuasa baru.

Lepastu fikir fikir lagi, ala PMR lah. Puii

Batch '96 bawak bawak bertendang, kita bagai 'diikat' buat sementara waktu dan akan 'dibebaskan' semula after PMR. Apa kononnya? Pemusnah Masa Remaja? Hm, boleh pakai. Masa dulu kala setiap kali cakap pasal PMR, jawapan haruslah "lambat lagi". Masa kini, setiap kali cakap pasal PMR, balasnya "weh cuak lah sial".

Ahh, dunia ni mesti lagi best jikalau bodoh tu pandai. Ha setuju tak setuju tak. Ah kau tak faham pula ala macam mana nak terangkan ya ala macam bila kau bodoh en lepastu kau macam ala aku taktahu nak terangkan macam mana ah ala macam kau tak pandai sangat ah then macam ah kbye. 

*Senyap......*

Faham dah? Hm, lari Thailand jom, skip PMR. Kita pergi Songkla bebeh. Nak lagi vouge kita pergi Bangkok. Walaweh. Ish apa ni Adini bulan puasa kau ajak orang buat benda tak elok, ala tak elok ke skip PMR okay banyak tanya pulak ish ampun ampun.

Okbai.

#rindu Aret ah jumpa jom jumpa jom Ret. Aghizz aum

No comments:

Post a Comment