08 September 2011

Cerita semasa boleh.

Hi, assalamualaikum. Sorry post yang lepas aku malas nak edit harhar. Nak shoot, shoot lah aku shoot lah. Jadi, tak sangka harini dah berapa haribulan September entah. Jap, nak tengok phone haha. Okay harini dah 8 Sept. Pejam celik nanti dah 11 Sept. Ya allah tolonglah cepatkan tarikh tu, kihkih ku nak sambut birthday ku Ahad ni dengan my girlprengs and boyprengs. Sekarang ni kan pesen orang cakap macam tu? Ada preng preng dekat belakang. Bukan?

Tak kisahlahkan. Jadi ini sabtu memang full gila. Banyak rumah yang nak kena attend ni. Jap, aku kira. Rumah erham, rumah aret, rumah eyla, rumah kakbie. Okay 4 jee. Hmmmm, takpa. Dalam usaha nak tingkatkan duit raya yang semakin berkurangan ni, harus datang. Haha ada udang disebalik mee nampak ya. Eh nampak ke?

Im using mama's lappy now, and cukup tak suka. Keyboard ketat kemain, tak suka acamni. Typo banyak, kena betulkan balik, alalala. Hmmm, trial dah lepas. Bukak sekolah after cuti raya je, cikgu-cikgu yang mengajar acap kali bilang, "LAGI 3 MINGGU". Apa yang lagi 3 minggu nya? Pemusnah Masa Remaja lah kononnya. Okay senda je, PMR sebenarnya. Ya allah cuaknya. Results trial pun markah atas pagar je. Takboleh jadi acamni. Nak buat camna lagi. Alaaa.

Okay kali keduanya aku cakap aku tak suka lappy ni. Wuwuwu.Tadi dekat sekolah, banyak pulak aku gelak. Ni semua Amirul punya pasal lah. Gila tetiba cakap bahasa Indon. Tadi kan tadi kan, ada budak lelaki panggil nama kita then then kita lari lepastu dia kejar kita. Kita taktahu kenapa, macam pervert pun ada dia tu -.- Dia panggil nama kita lagi, then kita pandanglah. Then kami bertentang mata, okay okay sila sediakan baldi, puih puih. Lepastu dia senyum lepastu dia kata takda apa. Okay dia pelik. Lepastu kita lari masuk ke kelas. The end, haha.

Tetiba rasa macam nak guna KITA pulak hehe. Okay dah ah, lapar. Kbye

No comments:

Post a Comment