20 September 2011

Happy Anniversary.



Harith iskandar, ehem ehem. Batuk sikit. K, harini 20 haribulan means dah 4 bulan kita bertuttt >.< Weh, sorry for everything doh. Kita tahu kita selalu avoid awak dekat sekolah. Jumpa pun, kita tak pandang muka awak. Bila cakap pun tergagap-gagap dengan awak. Selalu lari dari awak. Eh sama je dengan avoid en? K wtv. Selalu buat donno je bila awak pandang kita ke dan lain lain lah. Sorry eh tau tau tau tau? Tau? Tauuu? *takpuashati*

Okaaaay agak annoying aku kira. Kan? Wtv. Sorry k! Im just gonna put an end to this crap. Everybody makes mistakes y'know. Yeah i talk to the other guys, i laugh with other guys. But none of them will ever mean as much to me as you do. Me without you is like a sneaker without laces, a geek without braces, a sentence without spaces. Hmm nak PMR dah ni kan, sooo study hard. Please jangan main-main. The best of luck! Me love you forever. I need you likka heart needs a beat. Thanks for loving me Hrth! You're the best kepeng boyfriend ever hihi. Jangan kurus sangat hokeh? I terasa gemuk nanti lol. K i miss being with you ^(oo)^ <--- muka babi tonyok.

Pengakuan: Kita selalu tulis nama awak dekat tangan kita bila time nak balik sekolah ROFL. K, Harith Iskandar B Hamdan, lemme be the one who calls you baby all the time, kihkih. Kbaiiiiii.

No comments:

Post a Comment