24 September 2011

PMR mode.


Hello earthlings, how are you today? Rasa macam dah lama tak update blog, padahal baru haritu update. Hm this will be my last post before my exam started. I will be away from blog, facebook, twitter etc for a while. One week left weh -.- Takut memang takut, siapa tak takut nak tempuh big exam but, watlek ah enn.

Sooo, trial haritu aku dapat nombor 2 dalam kelas. Wuwuwu dapat kalahkan Jijah dengan Habib, terror gila aku. K wtv, sooo ramai tanya dah ready ke belum nak PMR. Kalau aku kata not yet memang tipu lah. Exam lagi berapa belas hari apa jadahnya tak ready lagi. Dalam 95% boleh lah. Tak sabar nak PMR ni, tak sabar nak tengok soalan Math. Yes, Math! Tak sabar nak jawab English paper. Tak sabar nak jawab kertas BM. Yang lain lain, aku sabar lol. Sejarah, markah atas pagar je trial haritu. Acano ni? >.< Geo pun, Science pun. Okay study hard Adini -.-Target nak dapat 5A je. Hihi :p And yang lain semua B, taknak C ah kalau boleh
-.-

Okay aku malas nak cakap banyak, wish me luck bruhhh. To all PMR candidates, all the best and the best of luck. Selamat mengulang kaji and selamat menempuhi exam PMR. Untuk semua muslimin and muslimat, doakan kami batch 96' yang akan mengambil PMR tidak lama lagi semoga dapat menjawab dengan tenang dan semoga mendapat keputusan yang cemerlang, Aminnnnnnnn.

Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment