06 October 2011

6 down, 2 more to go.

Hello! Im back. Miss me much? Lol.

So yeah, got no paper tomorrow. The one last day on Monday and Merdekaaaaa for about 3 months. Hell yeah, tak sabar nak tunggu isnin nanti. Habis PMR memang lenyap terus dari sekolah lah kan? Siapa setuju? No one? K..

Actually saya malas nak pergi sekolah esok but esok ada pecutan terakhir for subject math and kh, im like woooooooo why why why! Malas okay malas zzzz. But hey, kalau datang boleh usya someone. Mueheheheh okay dah Adini. So, paper BM, BI, SC, PAI, GEO, agak senang. But, paper SEJ macam haremmm susah. Dahlah paper petang, mengantuk oh. Duduk tepi tingkap pulak tu, hujan renyai renyai pulak tu, gawd :/ Boleh bayang tak? Boleh tak? Tak? Hm.

Hokeh, mata berat dari tadi shuuuh shuh nyah kau syaiton. Nak study pun susah. Harkkkk tuih. Assalamualaikum bye.

*tonsil, please go away :(*

No comments:

Post a Comment