23 October 2011

Hatchum, tissue please.


*muka terkejut yang tak berapa nak jadi*


Motif gambar? Ok puhh-liss jangan tanya kenapa sebab takda motif pun harhar. Pertamanya nak minta maaf sebab dah lama tak update. My bad, hatchum. Ok tu tandanya orang selsema. Hatchum sana sini, terkena orang eww keluar semua benda hijau hahahahatchum. Maaf maaf, sengaja.

Jadi.. 4 hari berada dekat Kelantan terasa macam heaven gila bab1. Pagi shopping, petang shopping, malam shopping. Everyday im shuffling. K tetiba. Mwahahaha mana tak heaven nya kan. Tapi aku tak shopping banyak sebab taktahu nak beli apa, lawl. Tapi satu yang aku tak tahan masa dekat Kelate, bilik hotel sejuk nak mampuih im like wtf ah sejuk like a g6 lah! Thats why kena selsema ni, hm nasib baik suara tak sengau sangat. Hm tissue please..

So.. so so so so what up yo? How y'all doing this fine day? Good? Same goes to me :D Hihi okay baru nak tanya khabar readers kan sorry lupa nak tanya perenggan atas tadi hekhek. Alhamdulillah kerja gemersik dah siap Woo Hoo yeay me. Setelah beberapa bulan kerja tu dekat tangan aku, sekarang siaplah sudah. Oh lupa nak cakap to form 1, 2, 4 goodluck for your final exam ya. Do the best. Kalau susah taram je, jangan tinggal kosong. Lol xD 

Ok lah taktahu nak type apa dah aku kata assalamualaikum aku kata byee :*

#happy five months kepeng, lurfchiu.

2 comments: