14 October 2011

Lifeless.

Im dead. Jangan tanya kenapa. Okay lets start, assalamualaikum.

PMR dah pun melabuhkan tirainya. Aku sebagai mangsa PMR rasa macam 'oh lifeee'. Fikir lepas habis PMR rasa macam best lah. Hakikatnya, tak best lansung. Rasa macam takda life. Aktiviti lepas PMR semua tak best. Sedih. Perkataan itu yang mampu diungkapkan. Nak kehidupan sebelum PMR. Mungkin ramai yang tak setuju, tapi aku kisah hape.

Hm merungut banyak. Kerja yang ada bukannya nak disiapkan. Itulah manusia.. Okay, maaf sutasian kalau korang dapat majalah sekolah agak lambat har har. Adalah dua tiga orang ahli gemersik yang tak siapkan lagi tugasan yang sepatutnya kena hantar berkurun lama dah. Act ada beberapa sebab disini kenapa aku masih tak siapkan lagi kerja tu. Hmm, sebabnya tulisan abang2 kakak2 tingkatan 5 dah macam apa jeeeee. Lansung tak faham. Ugh, takuttt kalau tersalah type alamat rumah ataupun nama hm. Kalau salah, bukan salah aku harap maklum :>

InsyaAllah aku akan siapkan kerja tu harini. Minggu depan aku away to Kelantan with mama, teacher miza dan abg hafiz. Maka tak datanglah aku ke sekolah minggu depan selama empat hari. Baibai kawan. Ala empat hari je. Okay dah, bye.

No comments:

Post a Comment