20 November 2011

20112011

Assalamualaikum, ya sebagaimana orang tahu harini tarikh cantik lagi lawa lagi gah lagi apa lagi stop adini, 20/11/2011. Aku takda lah nak wish apa haram jadah, tak ok tak hm. Suka je dengan tarikh ni, nanti aku bgtahu kenapa, ngeh.

Pejam celik pejam celik dah bulan 11. Maksud aku disitu pejam celik banyak kali bukan hanya dua kali kehkeh. Cuti sekolah pun dah bermula, pelajar sekolah pun bersorak kegembiraan yeay sana yeay sini. To all form 3 students, jangan nak yeay sangatlah. Results nak keluar dah ni. Celaka lah apa pasal aku asyik teringat pasal results je ni hm *garu kepala*

Baideway ---->






Happy 6 months anniversary Harith Iskandar! Thanks for everything. And thanks jugak dekat Pika, and Eyla, and and siapa siapa yang wish thru phone/twitter. Thanks! Iloveya guys xx.

PS: Aku suka tarikh harini sebab ni lah ngehehe. Lawa pulok ehem.

No comments:

Post a Comment