17 November 2011

Batwoman, kruuu kruuu.


Type type type, backspace balik.

Oh haa ada idea.

Type type type, backspace balik. Hm

Itulah aku. Percayalah, aku dah berusaha nak update blog tapi otak tak mengizinkan. Masalah pula datang tak henti henti. Apa salah aku hm. Tiba

Assalamualaikum ibu ibu, bapak bapak siapa yang punya anak bilang aku ok enough adini. Maaf, terlanjur. Eh. Terlajak. Ramai tanya kenapa sejak ke-be-la-ka-ngan ni aku suka update blog pagi pagi buta. Aku kelawar, siang krohh krohh, malam segar nak mampuih. Harap faham.

Bila aku nak tidur awal ni T.T

Ok what-eh-vah. Oh buat masa ni jangan cari aku dekat fesbuk, aku deactivate buat sementara waktu. Fesbuk sekarang lucah ya knoww. News feed keluar mcm mcm, eeeeeeeee ok eeeeeeee ok ok eeeeeeeee ok. Apa apahal, cari dekat TWITTER bye!

No comments:

Post a Comment