29 November 2011

Short Update.


Maaf, dah lama tak update. Sedang lagi busy dengan blogshop kepunyaan. Usahawan muda lah katakan, hekhek pui. Assalamualaikum

Aku gumbira dengan life aku sekarang. Tetiba. Aku lapar. Lagi tetiba. Craving for Spicy McDeluxe haha hm.

Jadi, ramai tanya kenapa masih takda stock baru untuk Pashy and Leopard Shawls. Terima kasih kerana menanya, hurmmmm bila ye nak ada stock baru. Kemungkinan lagi 2 minggu, ewah sukahati aku je. Ya ya, dalam masa terdekat ni lah okay. Don't worry gaiz. Nyway, happy new year 1433 H :)

Sekian, otak memang agak blank bila pagi pagi ni. Harap maklum. Pukul 6 lebih dah ni daaaaaan bila aku nak tidur ni woi.

Uhukzz. Morning

No comments:

Post a Comment