23 December 2011

Kisah semalam.

Kisah semalam, kisah yang dah lepas. Tak jauh mana beza. Ianya sama. Orang kata jangan dikenang lagi benda yang dah berlalu. Aku pun takda masa nak kenang benda tu. Kehkeh.

Si polan tanya: Kau dapat berapa A?
Si anon tanya: How's result?

Lalu si comel lotey menjawab. Eh jap, silakan muntah dulu. 

Ok dia menjawab: Result aku tak cantik mana. Hodoh lah. Tapi aku bersyukur.

From Teacher Miza, my home tutor:- 

"Yr achievement melebihi target you. You should be proud of yrself."

Alhamdulillah, terima kasih teacher. Tahun depan kita tuition lagi hokeh? K adini dah rajin. Ulala, ahaks.

Tahniah lah siapa yang dapat straight A's. Jangan nak mengada letak 'je' 'je' kat belakang eh, dengki ni dengki ni. *baling pen* 

Gurauan semata. Taknak tambah mata lagi satu. Sengaja. Those yang tak dapat straight A's jangan nak gelabah lama sangat. At least kau cuba, kau usaha. Lain ah cerita kalau kau tak cuba, tak usaha. No no. 

Ingat, SPM ada lagi. Kuatkan semangat kau sebelum semangat tu lembik. Lololol aku cakap mende. Oh lupa, thanks Harith Iskandar.

Assalamualaikum, bye.


2 comments: