01 January 2012

Dah datang dah pun.

Assalamualaikum. Aku kira dekat dataran sekarang penuh dengan orang bising sana bising sini sambut tahun baru tapi aku punya minda asyik tanya perlu ke? Si anon wannabe unknown wannabe gedik ada niat di hati nak bash aku sebab kata-kata aku yang beliau ingat bajet alim ustazah.

Itulah orang sekarang, kita kata macam tu orang akan balas macam tu. Apakah? Ini celaka tahu tak. Wakeber ah.

Oh hai aku umur 16. Itu bermakna aku tingkatan 4. Itu bermakna aku dah besar. Itu bermakna aku calon SPM 2013. Itu lambat lagi tapi pejam celik woi besar dah aku apa jadah haha. Orang duk galak hantar mesej  sempena tahun baru siap mintak maaf dah macam hari raya pulak. Aku maafkan korang *jeling*

Ya, kita bukak buku baru. Tutup buku lama, tapi jangan sesekali lupa momen kita yang sudah. Maksud aku momen yang indah. Yang buruk hapuskan. Takpayah nak dikenang lagi lah buat sakit hati. Aku pun nak jugak minta maaf kalau aku ada buat salah kalau aku ada post something yang buat kau terasa kalau aku ada terkutuk kau kalau aku..... hm. Tu je.



SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU

4 comments:

  1. Ciah . . .
    berkunjung nih, blog sangat baikla..

    ReplyDelete
  2. Tahun depan saya PMR :) Sama2 berjaya ye kak ;)
    Btw, happy new year ;D

    ReplyDelete
  3. Wah! Goodluck ok khalidah! Ya, baiklah hihi :) Happy new year too!

    ReplyDelete