14 January 2012

Khas.

Assamualaikum.

Jalan-jalan sambil tengok awan, harini birthday someone. Huahua itu pantun dua kerat memang da boom punya aku cipta. Apa jadah jalan-jalan sambil tengok awan tak pandang depan memang cacat gila eeee apani. Hahah. Serius. Pergi ke kedai beli kaya, harini birthday si dia. Ni sedap sikit bunyi. 

Apa apa pun, happy birthday to you, my love. May your heart be filled with peace, satisfaction, bliss and pure delight on your Birthday today. Because without these things, all the riches of life are useless. Oh ya, may Allah bless you always. I hope this is the best Birthday of your life! :)

Sorry, takda hadiah. Buntu doh taktahu nak beli apa untuk birthday boy, haha. Cake je yang mampu saya beli...... *bunyi cengkerik* Lol k. Sedap kan kek tu? *muka comel.jpg*

Sanggup je dia teman girlfriend dia dekat bus stop sampai ayah dia ambil hahahaha sweet lah doh! Lol. Ok. Bye. Serius. Macam. Tetiba. Takda. Idea. Damn. Damn. Damn


8 comments:

  1. hahahha , alaaaaa kaauu . tampor kang . JUMPA NANTI ! huhu , yaayyy kau g vietnam ! :D

    ReplyDelete
  2. Tampor ah. Camberani en kauuu. Muahaha. MAYBE OKAY NYET.

    ReplyDelete
  3. haha , berani laaa . hoho . tak sabor bulan 5 :D AMIK GAMBAR BANYAK BANYAK ! HAHA

    ReplyDelete
  4. Aku taktahu nak cakap apa doh.... Ok sha ok. HAHAHA

    ReplyDelete
  5. deyy , baca blog aku tau :D bawah sekali aku pakai make up like for the first time :D

    ReplyDelete
  6. Dah dah. Ok lawa gila mata kau do hahaha.

    ReplyDelete