20 January 2012

Yuna kata setiap gambar ada lagu.


"Assalamualaikum"


"Ambo nak kelik kampung sekejap lagi. Nampak tak ke-excited-an aku dalam gambar ni?"


"Aku excited nak balik kampung je. Tapi tak excited nak pack baju. Malas ugh"


"Tapi aku tetap rajinkan diri nak packing baju. Apa kau ingat aku nak balik kampung tak bawak baju?"


"Sifat malas buang jauh-jauh. Hai rajin"


"Dan pada waktu sekarang kau baca line ni, aku sudah pun selesai pack baju. Peace"


"Dayyum. Aku jadi flower girl selasa depan. Ianya menyeksakan"


"Tapi aku suka. Ngeh. Inilah contohnya ayat keling"


"That moment bila korang tengah semangat nak update blog tapi tetiba idea lari macam tu saja macam dibawa angin ombak rindu. Haha aku cakap mendee. Aku tengah lalui situasi ini sekarang. Till then. Enjoy your holiday readers! xx Bye"

P/S I: Jangan pelik kenapa aku bertudung bawal.

P/S II: Harap maaf jika ada pemandangan yang tidak menyenangkan seperti adanya kelihatan serupa....jerawat. Hm

6 comments: