01 February 2012

Nah.

Pernah rasa keterujaan nak update blog tapi idea takda tapi nak jugak update blog? Itu sadis. Sangat. Dan aku tengah lalui situasi tu sekarang. Ini perasaan yang melampau.

Maaf kalau post takda kait rapat dengan title sebab title nah tu memang tak boleh nak kait rapat dengan apa-apa ah. Bagus kalau faham. Aku cakap apa yang terlintas. Ini semua salah perasaan melampau aku yang nak sangat update. Salahkan ia. 


Semalam sempat timbang badan. Memula takut kalau meningkat, ghupe-ghupenye turun mendadak. 3 kg! Seluruh tubuhku terpaku dan membisu kahkah happy woi. Tak sia-sia aku tak makan malam. Well. 

Perang dah tamat.. Cenggini kau habiskan Adini? Ngeh. Till then.

4 comments:

  1. wahhh diet ke ? haha tahniah turun 3 kg. :D

    ReplyDelete
  2. Turun 3kg .muka comel nak mampuih .menyampah .! hahaha Jkjk . Suka gamba tuh . comel sangat ;)

    ReplyDelete
  3. Hok aloh, comel lah sangat kan. Hahaha. Ok thanks. Padahal..... *taklah comel mana* LOL x)

    ReplyDelete