16 February 2012

Put the blame on me.

Semua salah aku. Aku tahu, aku sedar.

Tak pernah nak tegur dulu. Tak pernah nak text dulu. Tak pernah nak call dulu. Tak pernah nak ajak lepak sama-sama. Tak pernah layan kau macam orang lain layan diaorang punya tut. Tak pernah nak ajak keluar. Aku tak pernah buat semua tu dulu. Mesti kau je yang buat semua tu dulu. 

Bila orang tanya salah siapa, jawab salah aku. Jangan jawab entah. 

Pasal phone, wallpaper aku gambar tak bertudung. Mohon kau faham maksud aku disini. Bukan maksud aku nak rahsiakan sesuatu daripada kau. Tak. Sekali lagi mohon kau faham. 

Ha'ah kan. Aku asyik ikut kehendak aku. Tak fikir pula kehendak kau. Aku tolak tepi macam tu je kan. Aku ikut kehendak sendiri tak fikir kehendak orang lain. Macam yang kau kata. Satu lagi kesalahan aku. Aku sedar. 

I just dont think that im the best for you. You know. Sorry, i dont deserve you. You're too nice.

I'll be the reason for your pain and you can put the blame on me.


Gambar untuk awak. Jaga diri awak baik-baik.

No comments:

Post a Comment