26 April 2012

Abang photographer handsome.



Entri ni bukan pasal abang angkat yang kutip dari mana entah. Ini pasal abang kandung. Tujuan utama entri ini dibuat sebab nak promote kerja dia. Ini lah contoh adik yang baik. Ehem.

.

Siapa atas ni? Handsome ke dia? Comel ke dia? Keding serupa Harith je. Heh heh. Dia Adhwa Hakim. Dia abang kandung. Dia tak handsome. Dia tak comel. Erk.

Panggil awa je kalau nak lebih mesra. Eh. Dia photographer. Photographer maha keding. Berat aku nak sama dah dengan dia. Ini tidak adil. Tidak adil. K. 


Hah. Matakami photoartz kateko. Rambut dia memang pelbagai pesen. Sekejap kelepet. Sekejap pacak. Sekejap afro. Eh afro tak.



Tu dia abang photographer. So, siapa nak buat event apa-apa and perlukan photographer, contact lah dia. 


Jelas tak? Sorry low kualitas. Camera blekbewi memang cenggini. Apa-apahal contact dia. Atau search dekat facebook: Adhwa Hakim

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment