21 April 2012

Buat awak.

Ini entri khas saya buat untuk partner in crime saya. Atau lebih tepat pacar saya. Atau pria saya. Hah habis keluar semua. Pejam celik pejam celik dah 11 bulan. Rasa macam cepatnya masa berlalu. Rasa macam ee pe ni cepat sangat. Haha. Tak lawak. Ok.

Hai harith. Harith yang handsome. Harith yang comel. Oh tolonglah. Comel lah sangat. Haha. Harith yang tinggi. Harith yang keding. Harith yang suka pandang muka orang. Harith yang suka usik orang. Harith yang cakap banyak. Harith yang suka perli orang. Harith yang tak suka Chelsea. Harith yang suka Arsenal. Harith yang... ok dah boleh stop sebenarnya. 

Ehem. Happy 11th monthsary awak. Maafkan segala kesalahan saya. Eh dah macam hari raya pulak. Kehkeh. Macam biasa, sorry kalau saya ada sakitkan hati awak. Ok saya memang selalu sakitkan hati awak. Saya tahu. Sorry tau. 

Yang paling saya rasa bersalah, masa kita jumpa, saya diam je. Hahaha awak cakap dengan saya serupa cakap dengan orang bisu. Bukan saya sengaja diam. Saya speechless. Aura Harith Iskandar punya pasal lah ni. I really want to talk to you, i just dont know what to say. Heh. 

And sorry sebab saya tak sweet. Hahahahaha. Lol. Saya tak reti lah nak sweet-2 bagai ni. Ehem. Ini serious ok.

Umm, Harith. Me lavh you. Study hard. Exam is just around the corner. Jangan ada yang gagal tau. Jangan tinggal solat :) Ini ada berapa gambar saya ketipkan.


Senyuman terpaksa kelihatan disitu. Hehe. Ada ulcer, takboleh nak senyum lebar :/


Harith's.


Ninja girl! Haip haip. Ok tetibe. 




Hehehehehe. 


^
|
|
|

This person loves you so freaking much.

Sincerely, nur adini
xoxo

No comments:

Post a Comment