27 May 2012

Secara serius.

Setelah 4 minggu tinggalkan blog cenggitu adoi nya pun. Ini hari saya update blog secara serius. Tiga minggu exam dalam kata lain tiga minggu perah otak dengan secara sukarela, akhirnya selesai sudah.

Memang terasa macam nak berjoget lambak. Itu tanda peperiksaan tamat dengan jayanya. Mid term punya soalan, standard ah susah gila cambangang. Ehey. Tapi alhamdulillah boleh jawab.

Cuti dua minggu sudah jemput, jadi tadi petang saya berangkat ke Vietnam. Bercuti dekat sini. So sekarang saya dekat Vietnam ah ni. Haaaaaallo Vietnam! Nanti aku upload gambar. InsyaAllah kalau perasaan rajin tu ada dalam diri lepas bercuti. Till then! Salam xx.

No comments:

Post a Comment