16 September 2012

11 september.

Aku tahu 11 september dah lama berlalu. Cerita pun macam dah nak basi, tapi haku kisah hape. Intro yang agak ganas. Al maklum dah lama tak update blog.

11 september haritu. Happy birthday to me. Hihihi. Gelak sakan dengan my sayang and my oshem fwenz at McD. Thanks harith iskandar, nadzirah, sakinah and nabila! :) Uh oh, masa tengah lepak tu, tetibe ada orang call. Unknown number. Dia siap menyanyi lagu happy birthday untuk gua. Hahahahaha terharu gila woi. Faez rupanya. Thank you Paeh Emang. 

Thanks siapa yang sanggup tidur after pukul 12 semata-mata nak text aku, nak wish happy birthday. Aku hargai gila ok. Thanks siapa yang text aku panjang-panjang, hihi. Thank you! 

Btw, happy malaysia day, malaysians! :)

Post ni agak bercelaru. Lulz dont care.


Me and le cousin xx

No comments:

Post a Comment