14 December 2012

12/12/12

tarikh nombor-yang-sama terakhir dalam abad ni. tarikh yang sangat klise bagi aku. tarikh yang dah lepas dan ada satu kenangan yang aku catit pada tarikh ni. suspen je bunyi kahkah

i met syafiqah zainol the pweddy gal for the second time. dia kawan twitter. nak tepat lagi kawan-kawan aku punya kawan lama. tak faham, nasib.

ah dia tinggi. dia peramah. dia lawa. dia itu ini. insecure ok. it was nice meeting you pika. moga kekal dengan syamim. tak lupa juga, thanks to nadzirah. dia teman aku ketemu pyka and others. itu guna rakan he he

nah ini gambar sempat aku ketip satu kali. muka khayal macam mintak penampar disebabkan tak tidur satu hari jadi mata pun dah rabak. aku fikir baik aku tutup muka aku tu ha ha ha. salam



No comments:

Post a Comment