23 April 2013

selingan

taip delete taip delete taip delete sampai ke sudah. hi, aku masih wujud. masih normal. masih comel ehekz nyampah. apa mimpi entah tetibe rajin nak on laptop update blog aha ha. rindu seh rindu

nak merepek banyak pun tak guna sebab topik yang akan di-merepek-kan pun tak lari jauh dengan post yang sebelum sebelum ni punya. ahh spm scares outta me dang u. spm kalau tolak makan, minum, mandi, main, berangan, tengok running man, tinggal lagi berapa hari ha kira kira

mid term examination is just around the corner lepastu trial lepastu spm. kalau masih tak sedar diri tu taktahu nak kata apa ah. wake up adini wake up

may Allah ease everything. aamiin

(poyo enough huh)

No comments:

Post a Comment