02 September 2013

terbaru

lama tak bukak, maka lama tak update.

assalamualaikum. its september already, bonjour sept. my favourite month of the year he he tak lama lagi genap 17. dah besar. dah cukup besar nak nilai mana baik mana buruk. dah cukup besar nak beza mana kawan mana lawan. dah cukup besar nak nilai mana kaca mana permata (tetibe)

tengah duduki peperiksaan percubaan sekarang. 4 papers down, banyak lagi paper akan menyusul. lepas trial, gerak gempur lepas tu spm lepas tu plkn. ya dapat plkn like wtf. but bila dah lama-lama, dah boleh terima. redha ni redha kekeke.

tbh, rasa macam tak sabar pulak nak pergi plkn. biar dapat jejauh pun. biar dapat sabah ke sarawak ke. i need to meet new people. have fun dengan orang-orang baru. orang kata kenangan-kenangan dekat plkn are priceless. em.....

anyway, good luck for trial dearself (takda sapa nak wish me luck so wish dekat diri sendiri pun jadilah)
apa sedih sangat hidup ko ni hahahaha challo.

No comments:

Post a Comment